Oplossingslancering

Na vier maanden onderzoek, interviews, expertsessies en brainstormen, was het op dinsdag 14 december zover: de (online) Oplossingslancering van de Nationale DenkTank 2021, waarbij de deelnemers de uitkomsten presenteerden voor een betere kwaliteit van het onderwijs in Nederland.

De Nationale DenkTank 2021 heeft zich gebogen over de onderzoeksvraag: “Hoe dragen we bij aan een duurzame verbetering van de kwaliteit van en de kansengelijkheid binnen het primair en voortgezet onderwijs?”

Tijdens de Oplossingslancering werd je door niemand minder dan Milouska Meulens als dagvoorzitter verwelkomd, met als sidekick onze eigen deelnemer Manon Peek. Het rapport ‘Op zoek naar Onderwijsheid’ werd op dinsdag 14 december digitaal uitgereikt aan Inge Vossenaar (ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme, Gemeente Rotterdam), Tony van der Linden (Domeindirecteur Onderwijs en Jeugd, BMC) en Gijs Krimp (CCO, The Learning Network). Honderden vertegenwoordigers vanuit onderwijsveld, overheid, wetenschap, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven waren daar digitaal bij aanwezig.

De Oplossingslancering is terug te kijken via YouTube.